Music for life 2013: ride-out en fuif voor de rolstoelschommels …

MusicForLife ride-out14 december trotseren we met z’n allen de kou. Neem het van mij (Els) aan,  dat is voor mij een hele uitdaging! Maar ik doe dat met alle plezier voor de rolstoelschommels , en zeker ook uit respect voor iedereen die zich zo ongelooflijk ingezet heeft om de ride-out en fuif te organiseren.

Dankzij Platten en zijn vrienden motards, heb ik kennis gemaakt met « de wereld van de motards » en ik ben hen ongelooflijk dankbaar voor hun engagement, niet alleen voor de ride-out, maar ook voor de andere activiteiten die georganiseerd worden ten voordele van de rolstoelschommels. Super wat jullie allemaal gerealiseerd hebben!

FLYER RIDE OUT FINALNog wat praktische info: er zijn twee tussenstops gepland, en na de ride-out is er soep, brood, hamburgers en drank voorzien…

Alvast bedankt aan iedereen die hieraan meewerkt, en aan alle enthousiastelingen die de kou trotseren om zaterdag mee te rijden voor de rolstoelschommels!

In het geval dat je nog niets weet over het rolstoelschommelproject, bekijk dan even onderstaand filmpje 🙂 of surf naar http://www.soplo.be

Tot zaterdag!

🙂

Advertisements
Cette entrée a été publiée dans Uncategorized. Bookmarquez ce permalien.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Déconnexion /  Changer )

Google photo

You are commenting using your Google account. Déconnexion /  Changer )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

You are commenting using your Facebook account. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s