December, rolstoelschommel-maand :-)

December was weerom een belangrijke maand voor het rolstoelschommel-project!

We kregen het goede nieuws van Diane Van Wesemael dat de verkoop van de zelfgemaakte handdoeken, sleutelhangers en kaartjes 500 euro had opgebracht. Haar discrete, maar vastberaden inzet voor ons project was echt een hart onder de riem! Bovendien gaf deze schenking ons net dat duwtje in de rug dat we nodig hadden om het materiaal voor twee schommels te financieren.

10827944_10152950972847597_5411633411536450452_o

 

Op 19 december stelden we met trots het ontwerp van de schommel voor.

Michael legde vakkundig het ontwerp uit. We zijn blij dat het ontwerp zo enthousiast onthaald werd. Het was een boeiende avond, waarop veel « to-the-point- vragen » gesteld werden. En gelukkig voor ons, bleek dat de technische ploeg echt aan alles gedacht had. Zo kon Michaël op alle vragen ivm veilgheid, fixatie, weerbestendigheid, vandalisme enz een duidelijk antwoord geven over hoe hiermee rekening gehouden werd in het ontwerp.

We werden zo in beslag genomen door de uiteenzetting, dat we vergaten foto’s te nemen … 🙂

Wil je graag zien hoe de schommel eruit ziet, stuur dan een mailtje naar info@soplo.be. We sturen je met plezier een foto van het ontwerp door!

Deze uiteenzetting werd gevolgd door een muziekavond tvv van het rolstoelschommelproject. Ook de opbrengst van deze avond was weer een hart onder de riem… dankjewel allemaal!

20 december was er dan Wheels-day, georganiseerd door « Stella Artois Leuven Bears » en hun rolstoelbasketbalploeg « Bears on Wheels »

De junior-rolstoelsbasketbalploeg werd die dag aan het grote publiek voorgesteld naar aanleiding van een basketbalwedstrijd van « Stella Artois Leuven Bears » die live uitgezonden werd op tv.

        

Zij hebben ons de kans geboden om hierbij aansluitend het rolstoelschommel-project voor te stellen, aangezien zij erin toegezegd hebben om « het gezicht » van het project te zijn.

We deden samen met twee spelers van « bears on wheels junior » de balopgooi waarbij het rolstoelschommel-project  heel kort werd voorgesteld door de speaker.

Tijdens de pauze werden het voorstellingsfilmpje van het rolstoelschommelproject en de fotoreportage die « bears on wheels-junior » maakte over het belang van schommels voor rolstoelgebruikers, enkele keren op groot scherm vertoond.

En na de wedstrijd stonden we de lokale pers ter woord die ons al direct beloofde aanwezig te zijn bij de inhuldiging van de eerste rolstoelschommel!

We houden jullie hierover zeker op de hoogte!

 

 

Advertisements
Cette entrée a été publiée dans Rolstoelschommels, Uncategorized. Bookmarquez ce permalien.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Déconnexion /  Changer )

Google photo

You are commenting using your Google account. Déconnexion /  Changer )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

You are commenting using your Facebook account. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s